Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΑΚΕ: Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στήριξαν για μια πανηγυρική νίκη!


 

Μόνο χαρά μπορεί να μας γεμίσει το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας. Έχοντας διατηρήσει σχεδόν αναλλοίωτες τις δυνάμεις σε σχέση με τις εκλογές του Σωματείου, προφανώς ανταμειφθήκαμε για τη συνέπειά μας το προηγούμενο διάστημα.

Η πικρία που αισθανθήκαμε μετά τον άδικο αποκλεισμό μας από το προεδρείο του Σωματείου (έχοντας τις ίδιες έδρες και 1 μόνο ψήφο λιγότερη με την προεδρεύουσα παράταξη) ήταν παροδική, καθώς ήμασταν πεπεισμένοι πως οι συσχετισμοί θα άλλαζαν σύντομα καθώς κάποιοι δεν ήταν σε θέση να τα φέρουν «όλα στο φως».

Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο: Όσα διακηρύττουμε περί αξιοπιστίας και ακεραιότητας, στα μάτια της πλειοψηφίας των συναδέλφων δεν είναι μόνο λόγια αλλά υποστηρίζονται με πράξεις.

Με σεβασμό, αμεροληψία, αξιοπρέπεια και πίστη στην αξιοκρατία έχουν πορευθεί οι εκπρόσωποί μας σε Σωματείο, Υπηρεσιακό, Εξελεγκτική, ΔΣ Νοσοκομείου και θα συνεχίσουν να το κάνουν, κόντρα στα πομπώδη συνθήματα κάποιων που αρέσκονται στο να παραποιούν την πραγματικότητα και να «ονειρεύονται» μείωση των ποσοστών μας.

Η δύναμή μας είναι οι 20 εξαίρετοι συνάδελφοι που κόσμησαν το ψηφοδέλτιό μας και όσοι μας στήριξαν, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!!! Χάρη σε αυτούς πετύχαμε μια ξεκάθαρη νίκη με σχεδόν 10% διαφορά από το δεύτερο ψηφοδέλτιο!!!

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στα μέλη του νέου Υπηρεσιακού Συμβουλίου για την περίοδο 2023-2024! Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες μας στο Σωματείο, για ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης και απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο της διοικητικής-οικονομικής λειτουργίας του.

Μιλάει το έργο και η αξιοπρέπεια με την οποία το επιτελούμε! Όνειρό μας είναι ένα Νοσοκομείο καλύτερο για όλους μας!


Τα αποτελέσματα (σε σύνολο 454 ψήφων από 682 εγγεγραμμένους)

ΑΚΕ: 166 ψήφοι, 38.25%, 1 έδρα (Γκούβελος Χρήστος, αναπληρωματική Καγκελάρη Ιωάννα)

Συνδικαλιστική Αλλαγή: 125 ψήφοι, 28.8%, 1 έδρα (Μπουραλέξη Γιώτα, αναπληρωματική Μαυρίκη Ελισάβετ)

Νυστέρι: 93 ψήφοι, 21.42%

ΕΣΥ: 50 ψήφοι, 11.52%


Ανεξάρτητη  Κίνηση  Εργαζομένων

Γ.Ν.Π. «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου