Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Α.Κ.Ε.: Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της συναδέλφου Κατερίνας Ασλανίδη!


Την στήριξη της εκ νεου υποψηφιότητας της απερχόμενης εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικο Συμβουλιο του Νοσοκομειου μας, Κατερίνας Ασλανιδη, αποφάσισε η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων, μετά από σχετική συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου της.

Η συνάδελφός μας επιτέλεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο της κατά τη διετή θητεία της, προασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων σε φλέγοντα ζητήματα και προωθώντας εισηγήσεις της με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, κατόρθωσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποκρούοντας τις επιθέσεις λάσπης του αιώνια απόντος από υπηρεσιακά ζητήματα, ο οποίος επιχειρεί να επανέλθει στα πράγματα μέσω τρίτων, έχοντας σαν απώτερο σκοπό τη χειραγώγηση καταστάσεων και προσώπων προς ίδιον όφελος.

Συνεπείς στις αρχές και τις αξίες μας, συνεχίζουμε να πορευόμαστε και σε αυτη τη μαχη στο πλευρό της Κατερίνας, με απώτερο σκοπό να απαλλαγούμε για πάντα από διαπλεκόμενα που ευνοούσαν μόνο μια μερίδα υμετέρων, με γνώμονα το κοινό καλό και την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε εργαζομένους και ασθενείς.


Σε μήνυμα της, η υποψήφιά μας για τη θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ αναφέρει:

«Υπηρετώντας στο νοσοκομείο τόσο ως εργαζόμενη όσο και ως συνδικαλίστρια σε συλλογικά όργανα, έρχομαι να συνειδητοποιήσω ότι οι συνάδελφοι επιθυμούν περισσότερο την αλήθεια μας παρά κούφιες υποσχέσεις.

Θέλουν τις πράξεις μας και όχι κενόδοξους λεονταρισμούς. 

Τελικά πείθουμε για το όραμα και τις προθέσεις μας όταν αυτές επενδύονται με ακεραιότητα, ήθος και αφοσίωση σε κοινούς στόχους.  Όταν γνωρίζουν ότι όλων τα προβλήματα είναι το ίδιο κρίσιμα και δεν χρειάζεται να φιλτράρονται μέσα από παραταξιακά κανάλια για να εισακουστούν.

Όταν είσαι προσιτή σε όλους και με συνεχή παρουσία στον χώρο. 

Όταν σέβεσαι και υπερασπίζεσαι την αξία και την προσφορά όλων των συναδέλφων, ανεξαρτήτως κλάδου, κατηγορίας ή σχέσης εργασίας. Γιατί, πραγματικά, κανείς μας δεν περισσεύει. 

Και κυρίως όταν τίθενται σε προτεραιότητα η ασφάλεια στην εργασία, η νομική κατοχύρωση των πράξεων, η ενίσχυση αριθμητικά και ποιοτικά του μείγματος των εργαζομένων, ωφελούνται όλοι, εργαζόμενοι και ασθενείς. 

Με αυτές τις ίδιες αρχές θα συνεχίσω να πορεύομαι, ζητώντας να με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας την Πέμπτη 13 Ιουλίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου