Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Λέμε μόνο αλήθειες! Πρωταγωνιστές στην ίδια παρωδία Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος!


Για γέλια και για κλάματα ήταν η κατάσταση που βιώσαμε στην Εκλογοαπολογιστική. Ανάλογη του επιπέδου του Προέδρου και του Αντιπροέδρου. Μια χιλιοπαιγμένη παρωδία της πολυπροβεβλημένης «προοδευτικής» σύμπραξης που αντιπροσωπεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα: κινήσεις εντυπωσιασμού, κενές υποσχέσεις και επί της ουσίας 0 εις το πηλίκο.

Ένα τέχνασμα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων, για να μην καταλάβει κανείς γιατί το Σωματείο έγινε μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ που κατάπιε τα χρήματα όλων μας για να τσεπώνουν κάποιοι 3.000 ευρώ τον χρόνο σε οδοιπορικά ή να κάνουν χαρούμενους φίλους προμηθευτές, καθώς κι ένα πανάκριβο ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ για να πουλάνε κάποιοι υπηρεσιακά ανύπαρκτοι παραγοντιλίκι εκτός Νοσοκομείου.

Ο μόνος λόγος που ψηφίσαμε «λευκό» στον οικονομικό απολογισμό ήταν η μείωση της οφειλής στην ΠΟΕΔΗΝ. Τον διοικητικό απολογισμό προφανώς και τον καταψηφίσαμε γιατί και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος εδώ και μήνες ανταγωνίζονται μόνο στο ποιος θα υποδαυλίσει ποιον. Το νέο νοσοκομειακό σπορ είναι ποιος θα κατεβάσει την ανάρτηση του άλλου στο group του Σωματείου.

Βέβαια, για την καταδίκη του Σωματείου για συκοφαντική δυσφήμηση ειδικευόμενου γιατρού δεν έχουν και πολλά να πουν. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. Και δηλώνουν και το «Νυστέρι» και η «Συνδικαλιστική Αλλαγή» πως θα το ξανάκαναν. Γιατί έπρεπε. Με λεφτά άλλων έχουν το θράσος να πουλάνε επανάσταση εκ του ασφαλούς??? ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ LARGE???

Ερειστικοί και αμετανόητοι όλοι τους. Από τη μια, το «αδιάφθορο και πεντακάθαρο Νυστέρι» που έγινε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις πομπές της «Συνδικαλιστικής Αλλαγής» διαχρονικά, με έναν Πρόεδρο να λέει «όλα στο φως» για τα οικονομικά του Σωματείου αλλά φως δεν είδαμε. Μονίμως τα ίδια τσιτάτα, ενίοτε εκτός τόπου και χρόνου, με μεγάλο άγχος να χτίσεις το προφίλ του μεγαλοπαράγοντα του συνδικαλισμού καθαρά για προσωπική προβολή. Κράτησε δίπλα του τον άνθρωπο που τον έλεγε «πρόεδρο της μειοψηφίας». 2 χρόνια. Ευλαβικά. Για ποιον λόγο; Τον λυπόταν γιατί δε θα του έβγαιναν οι μέρες της άδειας για να μη δουλέψει ποτέ; Ή φοβάται μήπως βγάλει άπλυτα στη φόρα από τις εποχές που συμπορεύονταν; Για τον Αντιπρόεδρο τι να σχολιάσουμε; Αρχικά, εξασφάλισε κάποιες μέρες συνδικαλιστικής άδειας χάρη στο «Νυστέρι» που ουδέποτε υπέβαλε μομφή εναντίον του, αν και το είχε ρίξει στο τραπέζι. Ακολούθως, κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε λόγω της προεκλογικής εκστρατείας του. Παράλληλα, πετούσε 1-2 πυροτεχνήματα με ανακοινώσεις παίζοντας σπασμένο τηλέφωνο για να δείξει πως έχει εικόνα του υπηρεσιακού γίγνεσθαι του Νοσοκομείου. Μόνο σε χαρές και πανηγύρια τον βλέπουμε πλέον. Και για το Ταμείο ούτε κουβέντα. Και όπως παραδέχεται και ο ίδιος «ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ». Κι έχει το θράσος ο βαριεστημένος κλιβανέας που έγινε αργόμισθος διοικητικός να απορεί γιατί δε ζήτησε τη γνώμη του ο επιχειρηματίας που έκανε δωρεά 3,5 εκατ. ευρώ στο Νοσοκομείο μας. Θα καθόταν ένας ευπατρίδης στο ίδιο τραπέζι με ένα διεφθαρμένο τίποτα που το παίζει παντογνώστης;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ??? ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ???

Στον αντίποδα, είμαστε αυτοί που είμαστε και όχι αυτό που θέλουν ή λένε οι άλλοι πως είμαστε. Ουδέποτε αρνηθήκαμε να προσφέρουμε βοήθεια σε οποιονδήποτε, ούτε σε αυτούς που θα μας χρησιμοποιήσουν και δε θα μας στηρίξουν ούτε ακόμα και σε υποψηφίους ή εκλεγμένους άλλων παρατάξεων. Γιατί εμείς δε βάζουμε στεγανά και προτεραιότητά μας είναι το κοινό καλό στο πλαίσιο της νομιμότητας. Πάνω απ’ όλα υπήρξαμε ειλικρινείς με όλους και δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια ούτε πουλήσαμε επανάσταση για τα μάτια του κόσμου. Παραμένουμε ρεαλιστές και αξιοποιούμε κάθε μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων, και με παρεμβάσεις στη Διοίκηση και με δημιουργικό διάλογο με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ζητάμε τη στήριξη σας για μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΙΚΗ, για να αφήσουμε πίσω τις αναχρονιστικές πρακτικές των προηγούμενων Προεδρείων!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου