Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Α.Κ.Ε.: Ρεσιτάλ αυθαιρεσίας - Σε ρόλο εισαγγελέα ο Πρόεδρος του Σωματείου...




Σχετικά με την πρόσφατη παρωχημένη ανακοίνωση του προέδρου του Σωματείου για υπόθεση που εκκρεμεί στο Πειθαρχικο Συμβούλιο του Νοσοκομείου (την οποία δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας, αποδεικνύοντας πόσο αδαής είναι):


Ως Α.Κ.Ε., παραμείναμε στη συνεδρίαση του ΔΣ για να ακούσουμε το μέλος του Σωματείου που τελικά εξεφρασε παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της πειθαρχικής διαδικασίας που διενεργήθηκε εις βάρος του. Μόνο για να ακούσουμε. Ως εκεί. Ουδέποτε συμφωνήσαμε στην παραβίαση της μυστικότητας ή στην παρέμβαση ως προς τη διαδικασία και τη λήψη της απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Η παράταξή μας σέβεται τους νόμους και τους θεσμούς. Δεν υποδυόμαστε τους δικαστές και τους εισαγγελείς, όπως έκανε για πολλοστή φορά ο κος Πρόεδρος. Δεν αρεσκόμαστε σε συνδικαλιστικά καουμποϋλίκια, ειδικά όταν απαγορεύεται δια ροπάλου να ενεργήσουμε και κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε πως ενεργούμε μεροληπτικά.

Μπορεί να συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με την παράταξη του Προέδρου για το καλό του Σωματείου αλλά δε θα συρθουμε στο άρμα κανενός που θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις για υφαρπαγή ψήφων. 

Πλέον θα διαχωρίζουμε τη θέση μας δημόσια, η περίοδος χάριτος τελείωσε. Ο Πρόεδρος υπερέβη τα εσκαμμένα για μια ακόμα φορά... Του συνιστούμε να είναι και η τελευταία...

Κι όταν συντάσσει μόνος του έγγραφα που το περιεχόμενο τους δε φέρει την υπογραφή της Γραμματέως, να τα υπογράφει επώνυμα ως Πρόεδρος και όχι να κρύβεται πίσω από το "ΔΣ του Σωματείου Ιπποκράτης"... Όπως είχε δεσμευτεί πως θα κάνει...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου